21.3.10

Q' Cabalero

ahaltek-ori Q' Cabalero
- syntynyt 15.4.2002
- kuollut ?
- kasvattaja: Quiero
- muut omistajat: Quiero
- sivut katosivat netistä syksyllä 2009 Geocitiesin mukana
- väri: rautias
- säkäkorkeus: 155 cm
- koulutustaso: Vaa B, Re 100
- suku: i. Laakson Land, e. Elaine K

Varsat
t. Gin Tanya, e. Tatjana
o. KK's Cobalt, e. Tratova

Luonne
© Kerppa
Palle on suhteellisen mukava ori, joka on aina menossa joka suuntaan. Sillä on kyllä orimaisuus pinnassaan aina kiimaisten tammojen lähellä, mutta muuten se suhtautuu tammoihin melkoisen tyynesti. Pallella on kova erikoisuus saada kaikki ihmiset ihastumaan itseensä, kun se vähän esittää. Mutta onhan Palle tietenkin ihana hevonen, koska se ei ole ikinä purrut eikä potkinut, ja se kuuntelee ihmistä viimeiseen asti ennenkuin toimii - ja tämän takia ei yleensä oriin kanssa mitään ongelmia olekkaan missään tilanteessa tullut. Tosin Palle on ehkä hieman huolimaton jalkojensa kanssa, kovaa kun aina haluaisi jokapaikkaan, ja täten turvakengät ovat kova sana pojan kanssa ollessa.

Palle ei ehkä ole se kaikkein rohkein kaveri, mutta se pitää huolen siitä, että miellyttää ihmistä viimeiseen saakka, ja kunhan vain on tuttu ihminen selässä/taluttamassa tms. saa pojan melkeinpä vaikka kiipeämään puuhun :) Hoitajalleen Palle on suloinen ja ihana, ehkä hiemankin huomionkipeä, koska harjaamisesta ei meinaa tulla mitään, kun poika on kokoajan päänsä kanssa edessä.. Palle rakastaa niskasta, säästä sekä alahuulesta rapsuttelua, ja se on myöskin oikea vesipeto, ja rakastaa niin uimista kuin pesuakin.

Ratsuna Palle on myöskin mukava tuttavuus, se kun yrittää kokoajan kovaa, että miellyttäisi ratsastajaansa. Silloin tällöin voi keskittyminen herpaantua, kun poika vilkuilee tyttöjen perään, mutta se on vain hetkellistä. Tosin yksi juttu on, mikä pojassa saattaa uuden kisaajan mielestä mätätä - se ei pidä yhtään siitä, että sen pitäisi uuden ratsastajan alla mennä minkään sortin väistöjä.. mutta muutaman tutustumiskerran jälkeen alkaa Palle heltyä, ja on taas kohta kuin mikäkin GP-ratsu! Poika pitää niin koulusta, esteistä kuin maastoratsastuksestakin, tosin se ei ole mikään paras hevonen, jos haluaa revitellä kunnolla maastossa, koska se on niin vannoutunut kouluratsun työhönsä, ettei millään viitseisi kilpailla siitä, kuka on nopein. Mutta silloin kun pojan saa leikkiin mukaan, on tunne mitä mahtavin!

----
Tämä hevonen on virtuaalihevonen.
Hevonen on kadonnut eikä sillä ole varsinaisesti omistajaa.
Muistosivua hallinnoi Virginia VRL-02702.