14.12.09

Sanjana

ahaltek-tamma Sanjana
- syntynyt 27.3.2002
- kuollut ?
- suvuton, tuoja mahdollisesti Quiero
- muut omistajat: ei luultavasti ole
- muistosivut katosivat netistä syksyllä 2009 Geocitiesin mukana
- väri: rautias
- säkäkorkeus: 149 cm
- koulutustaso: Ko He A, Re 90
- suku: i. Janoise EVM, e. Sharandou EVM; ii. Jubel EVM, ie. Nodesse EVM, ei. Rundojk EVM, ee. Siwbemi EVM

Varsat
o. Azjihimba Zeni (i. Quiero's Acrux Canopus)
t. Sharandou II Zeni (i. Laakson Salomon)
o. Quiero's Sharmat (i. Dordepel RUS EVM)

Luonne
© Kerppa
Sana on energinen ja riiviömäinen otus. Se on toki kyllä ystävällinen, mutta yleensä vähän liiankin tuttavallisella tuulella ollessaan saa aina pelätä vaatteidensa puolesta - varsinkin jos niissä sattuu olemaan jotain nauhoja tai muita "ulokkeita". Sana haluaa aina olla huomion keskipisteenä, ja se tuppaakin itsensä aina ensimmäisenä tyrkylle, kun tarhaankin menee hakemaan hevosia poies. Silti tamma ei kamalasti pahastu, jos sitä ei paljoa huomioidakkaan, ja jonkin ajan yrittämisen jälkeen luovuttaa. Sana tykkkää myös kujeilla paljon, ja kannattaa aina tarkastaa pariin kertaan, että se on kunnolla kiinni, ja ettei sen ulottuvilla ole mitään.

Sana on myös omalla tavallaan ylpeä hevonen, ja osaa olla jääräpäinenkin. Se ei suostu traileriinkaan menemään kuin pitkällisen suostuttelun jälkeen, ja vesiboksiin meneminen on myös hyvin työläs homma. Karvansa ja harjansa tamma haluaa pitää itsellään, ja siistiminen ei tule kysymykseenkään.. Taluttaessa Sana saattaa olla tykinoloinen, mutta vaikka se kuinka tepsuttelisi ja steppailisi, ei se kuitenkaan ole mihinkään menossa - se vain haluaa vähän esiintyä.

Ratsuna Sana on herkkä ja kuuliainen, lähes automaatti. Sitä ei useinkaan tarvitse kahta kertaa pyytää/käskeä tekemään jotakin, vaan se tekee lähes aina kaiken ihan vain pelkästään iloissaan siitä, että pääsee hommiin. Mikään huippuunsa viritetty suoritushevonenhan Sana ei ole, mutta kelpaa kuitenkin pieneen kisailuun ja harrastetoimintaan. Kuten yleensäkin tekeillä, on Sanallakin erittäin mukavat askeleet joissa on helppo pysyä mukana, ja kiva istua pidempiäkin matkoja. Tammalla onkin erittäin hyvä kunto, ja sen kanssa harrastan silloin tällöin pitkiä vaelluksia, ja niistähän tamma nauttii aina täysin siemauksin.

----
Tämä hevonen on virtuaalihevonen.
Hevonen on kadonnut eikä sillä ole varsinaisesti omistajaa.
Muistosivua hallinnoi Virginia VRL-02702.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on moderoitu ja ne ilmestyvät näkyville vasta kun ylläpitäjä on ne hyväksynyt.