14.12.09

Azjihimba Zeni

ahaltek-ori Azjihimba Zeni
- syntynyt 22.2.2003
- kuollut ?
- kasvattaja: Quiero
- muut omistajat: ei luultavasti ole
- muistosivut katosivat netistä syksyllä 2009 Geocitiesin mukana
- väri: ruunivoikko
- säkäkorkeus: 157 cm
- koulutustaso: Ko He B, Re 90
- suku: i. Quiero's Acrux Canopus, e. Sanjana

Varsat
o. Parsifal Zeni (e. N'ataya Zeni)
t. KK's Zorika (e. Dolina)

Luonne
© Kerppa
Lähes emänsä lailla riiviöksi lueteltavissa oleva Azi on oikea komistus, ja tammojen sydämet läpättävät jo nyt sille ;) Azi luulee monasti olevansa suurikin ori, mutta uskoo kyllä kertasanomasta taas vähäksi aikaa, että asiahan ei ihan näin olekkaan.. Azi on hyvin sosiaalinen otus ja rakastaa rapsutteluja sekä varsinkin rapsuttajien kiusaamista yrittämällä itse rapsuttaa takaisin. Azi on myös ehkä vähän hassu, se meinaat yrittää aina maistella aitoja, eikä ole vieläkään uskonut, että sähköisku suussa/huulissa ei ole kiva asia ;)

Azi on siis hieman hömelö ori. Azi on ylitserauhallinen kotona, kiltti taluttaa, ei yritä viedä edes tammoja nähdessään - hörisee vain vähäsen. Hoitaessa Azi seisoksii rauhassa paikoillaan lepuutellen takasiaan ja puolinukuksissa eikä näe eikä kuule mitään, mitä ympärillä tapahtuu, oikea hoitajan unelma! Poika on myös suhteellisen rohkea, eikä säiky pienestä, tosin sillä on omat fobiansa autoja kohtaan joka on tietenkin lievästi ilmaistuna ikävää.. kuljetuskoppiin tosin poitsu menee ihan kauniisti pahemmin pelkäämättä.

Ratsuna Azi on rauhallinen eikä hätiköi, vaan kuuntelee tarkkaan ohjeet ennenkuin lähtee toteuttamaan ratsastajan pyyntöjä. Azia voisikin kuvailla erittäin lojaaliksi hevoseksi, sillä se on hirvittävän miellyttämishaluinen ja myös tietenkin yhteistyökykyinen. Azilla on kapasiteettia vielä jäljellä niin este- kuin koulupuolellakin, ja pikkuhiljaa sille opetetaan uusia asioita kun vanhat menevät jo niin rutiinilla, ettei poika jaksaisi niitä kovalla innolla vääntääkkään. Esteillä Azilla on hyvä hyppytyyli, mutta täytyy nyt katsoa, kuinka korkealle se hyppää - koska tarvitaanhan korkeisiin luokkkiin muutakin kuin hyvä tyyli :)

----
Tämä hevonen on virtuaalihevonen.
Hevonen on kadonnut eikä sillä ole varsinaisesti omistajaa.
Muistosivua hallinnoi Virginia VRL-02702.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on moderoitu ja ne ilmestyvät näkyville vasta kun ylläpitäjä on ne hyväksynyt.